DJ Equipment

Sikkelerus Light Sound Effects verhuurd diverse DJ apparatuur. Onze apparatuur is samengesteld uit de meest gebruikte apparatuur in de DJ wereld.
Wij houden graag alles up-to-date zodat iedereen met de nieuwste versie aan de slag kan gaan.

Mocht u opzoek zijn naar specifieke apparatuur wat niet hieronder staat, of heeft u vragen of over het assortiment?
Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met het uitzoeken van de juiste appartuur.


 

CD-Spelers

Type CD Speler:Omschrijving:Huurprijs per dag:
Pioneer DJ CDJ2000 Nexus II€ 60,- Excl. BTW
    pioneer-dj-cdj2000nxs2
Klik op de foto voor een volledige weergave
De Pioneer CDJ-2000NXS II is de vernieuwde versie van zijn voorganger Pioneer CDJ2000NXS. Deze CD speler neemt een grote sprong voorwaarts!

Door middel van een vergroot touchscreen met QWERTY-toetsenbord vind je je track sneller terug. Met de 8 Hot cue's geven ze je nog meer creatieve vrijheid. Wat ook nieuw is aan de CD speler is dat hij zelfs FLAC en ALAC bestanden afspeeld. Ideale DJ voor in combinatie met Rekordbox.

Pioneer DJ CDJ2000 Nexus € 55,- Excl. BTW

Klik op de foto voor een volledige weergave
De Pioneer CDJ-2000 NEXUS is de vernieuwde versie en plaatsvervanger van de welbekende Pioneer CDJ2000. Naast de oorspronkelijke features van die mediaspeler biedt de Pioneer CDJ-2000 NEXUS nog meer mogelijkheden

Nieuw ten opzichte van zijn voorganger is bijvoorbeeld de beat sync functie op de CDJ-2000 NEXUS (die we ook terug zien op de meeste DJ controllers). Deze zet automatisch je muziek in het juiste tempo en “matcht” de nummers met elkaar. Zo kan het mixen van platen eigenlijk nooit meer fout gaan. Maar ook de uit te vergroten wave forms en slip mode/quantize zijn nieuw op de Nexus. Met deze laatste functies kun je creatief aan de slag met je muziek, terwijl deze op de achtergrond gewoon blijft doorspelen!
Pioneer DJ CDJ2000 € 50,- Excl. BTW

Klik op de foto voor een volledige weergave
Het is 15 jaar geleden sinds het eerste CDJ-deck van Pioneer het daglicht zag. Dit deck lag aan de oorsprong van de toonaangevende CDJ-1000-reeks.
Nu is het tijd voor iets nieuws.
Een grote stap voorwaarts voor de standaard CDJ-reeks: de CDJ-2000 – onze nieuwe professionele speler voor het digitale tijdperk.
De CDJ-2000 bruist van vers DNA en kan muziek afspelen van verschillende bronnen: CD's, DVD's, USB-apparaten en SD-geheugenkaarten.
 

DJ Mixers

Type DJ MixerOmschrijving:Huurprijs per dag:
Allen & Health Xone:92€ 50,- Excl. BTW

Klik op de foto voor een volledige weergave
Ruis uit je mengpaneel, krakende faders, vervormd geluid, maar twee phono kanalen, geen AUX sends... Deze tekortkomingen zul je bij de Allen & Heath Xone 92 niet aantreffen! Een oerdegelijke DJ mixer, voorzien van alle gemakken én nog wat extra's! Een superieure geluidskwaliteit, geen digitale vervorming, perfecte analoge geluidslijn, twee VCF filters op high-mid-low met wet & dry knob en tap instelling voor low frequency oscillator, Penny & Giles crossfader,4 bands EQ, twee microfoon kanalen (of stereo returns!) en twee AUX sends... Deze mixer is gewoon af!
Pioneer DJ DJM900 Nexus II€ 60,- Excl. BTW
djm-900-nxs2De Pioneer DJM900 Nexus II is de vernieuwde versie van zijn voorganger Pioneer DJM900 Nexus. Samen met de CDJ2000 Nexus II vormen zij de ultieme DJ set. De Nexus II bevat een 64-bit audio processor waardoor hij een nog warmer en fijne klank krijgt. Met de nieuwe FX controls creëert hij nieuwe mogelijkheden om tracks in elkaar te mixen.

- Verbeterde EQ, Faders en Qain.
- 24 bit/96kHz USB geluidskaart.
- Vernieuwde effecten.
- Dubbele USB aansluiting.
- Verbeterde VU-meters.
- Compatible met Recordbox.

Pioneer DJM900 Nexus€ 55,- Excl. BTW

Klik op de foto voor een volledige weergave
Het was tijd om de populaire clubmixer DJM-800 te updaten en het resultaat daarvan is de DJM-900 Nexus – die DJ's nog meer
creativiteit biedt. Uitstekende aansluitmogelijkheden voor de computer, up-to-date effecten en stevige prestaties
en geluid maken van de DJM-900 Nexus het onmisbare middelpunt van elke moderne, professionele DJ-setup.
De DJM-900 Nexus heeft de vertrouwde lay-out van de DJM-800 overgeërfd. Het aansluitingspaneel kreeg wel een make-over en is nu nog
beter en intuïtiever.
Bovendien zijn de fadertechnologie en de audiocircuits nog verbeterd, zodat de mixer nog langer meegaat en herstellingen zelden nodig zullen zijn.
Pioneer DJM800€ 50,- Excl. BTW

Klik op de foto voor een volledige weergave
Speciaal ontworpen door en voor dj’s, en is geïnspireerd op Pioneers hoogwaardige CDJ-1000-serie, de CDJ-400 is een flexibele, betaalbare krachtige cd-speler voor de ambitieuze club DJ.
DJ’s kunnen er hun mp3-collectie afspelen van een een cd-r/rw-schijf en muziek van USB-apparaten; zoals USB-sticks, externe harde schijven en draagbare mediatoestellen.
De cd-speler is ook nog voorzien van ‘s werelds eerste 'Scratch Jog'-effecten, met drie creatieve scratcheffecten en een nieuwe verbluffende ritmische Loop Divide-functie.
Alle knop- en slider-functies kunnen MIDI-gegevens via USB versturen, waardoor het deck dj-software en andere toepassingen zoals Pioneer DJS of Serato Scratch LIVE op een pc of MAC kunnen besturen
Dateq XTC€ 20,- Excl. BTW

Klik op de foto voor een volledige weergave
DJ mixer/mengtafel 3x input 3x EQ + mic.10" breed
De XTC is een unieke mengtafel die in nauwe samenwerking met enkele top-DJ's is ontwikkeld. Hun ervaringen in de dancescene hebben er toe bijgedragen dat een aantal belangrijke functies zijn toegevoegd die de XTC zo bijzonder maken.
De XTC heeft inmiddels bewezen een echte winnaar te zijn. Lekker compact, functioneel en oerdegelijk.
XTC uit Nederland, grenzeloos populair.