Sportevenementen

Audiovisuele techniek voor sportevenementen, wij brengen uw concept tot leven.
Gaat u een sportevenement organiseren? Dan bent u er waarschijnlijk snel achter gekomen dat audiovisuele techniek onmisbaar is om uw event te laten slagen. Denk hierbij aan; grote schermen met live beelden, schermen voor reclame en eventuele scores, geluidsapparatuur voor omroep, warming-up of DJ langs het parcours. Wij van Sikkelerus Light – Sound – Effects brengen uw sportevenement, van klein tot groot, tot leven. We nemen alles op het gebied van de technische realisatie van uw ideeën uit handen.

Bij een sportevenement is het van belang dat u kunt rekenen op geluidsapparatuur waar spraak en muziek vaak samengaan. Wij verzorgen door middel van onze uitstekende geluidsbronnen geluidsversterking waarbij de verstaanbaarheid naast sfeerbeleving gewaarborgd worden.
Naast de benodigde geluidsapparatuur zijn wij ook uw partner voor de benodigde verlichting, riggingsystemen en videoapparatuur.

Heeft u een fitness of wellnessruimte waarbij regelmatig sportevenement worden gegeven? Dan kunt u ook bij ons terecht voor het aanschaffen van hoogwaardig geluids- en lichtapparatuur.
Bij grote groepen deelnemers of een grote locatie waar uw sportevenement plaats vindt moet u kunnen rekenen op een krachtige installatie, denk bijvoorbeeld aan sporthallen, sportvelden, fitnessruimte of een ijsbaan.

Sikkelerus Light – Sound – Effects kan ook een stapje verder, denk hierbij aan het toevoegen van special effects in de totale audiovisuele inrichting van uw sportevenement. Afhankelijk van uw type sportevenement brengen wij graag een voorstel voor u samen. Hierbij kunt u denken aan een spectaculair effect tijdens de startschot met confetti, CO2 of sparkulars!

Start- en Finishpoorten
Geluidsversterking
Verlichting

Evenementen Rij 1

Wij leveren start en finish bogen welke
gebouwd worden van truss. Het is
mogelijk om in deze constructies banners
te bevestigen. Door ons breed assortiment
aan truss materiaal kunnen wij vrijwel alle constructies bouwen in diverse afmetingen.
Uiteraard leveren wij de banner maten aan
zodat de bogen er strak bij staan. Tijdens de opbouw hangen wij de banners gelijk
voor u in.
Een kleinschalig indoor sportevenement, geluid langs het parcours, live optreden of een DJ langs het parcours? Wij hebben het materiaal om uw sportevenement te voorzien van de juiste geluidsapparatuur. Door gebruik te maken van professioneel apparatuur kunnen wij de verstaanbaarheid van spraak en muziek waarborgen.
Door verlichting aan te brengen langs het parcours kleed u uw evenement sfeervol aan. Hierdoor krijgen de deelnemers een ware belevenis tijdens het uitvoeren van hun sport. Zo’n belevenis is al snel te creëren door panden of objecten te belichten, of maak de start en finish exact spectaculair met bewegend licht of special effecten.


Schermen
Podium
Stroomverdeling

Om het publiek een live videoverslag te
geven kan het plaatsen van mobiele LED schermen worden ingezet. Daarnaast
kunnen ze ook worden ingezet voor het weergeven van reclame content van
bijvoorbeeld uw sponsors en wedstrijd
scores.
Podium wordt vaak ingezet voor prijsuitreikingen, maar ook voor een wedstrijdverslag en uitleg van wedstrijden. Daarnaast kunnen ze ook worden ingezet voor optredens van de artiesten, of voor de warming-upper welke door middel van een podium zichtbaar wordt voor een grote groep.
Stroomvoorziening is het hart van een evenement. Zonder stroom geen evenement. Wij maken op basis van uw concept een passende stroomplan en leggen de volledige infrastructuur voor uw evenement aan.