Evenementen / Festivals

Indoor / Outdoor festival techniek

Geluidstechniek en beheersing
Wanneer er een keuze gemaakt moet worden tussen verschillende audiosystemen voor een outdoor festival, wordt er rekening gehouden met de beheersbaarheid van de geluidsversterking. Zo maken wij gebruik van het professioneel audio merk: L-Acoustics. De audiosystemen van L-Acoustics zijn breed inzetbaar, zowel voor feesten voor een paar man tot complete festivals voor >10.000 man. Deze systemen worden geleverd met de hoogste kwaliteit bekabeling en randapparatuur. Wij nemen graag de volledige proces uit uw handen als het gaat om festival techniek.

Voordat uw een voorstel van ons ontvangt maken wij een geluidsplan middels een 3D weergave waar de geluidssterkte op wordt weergegeven. Door gebruik te maken van deze software  kan vooraf een optimale geluidssterkte worden gecalculeerd.

.

Lichttechniek
Lichttechiek is naast de artiesten en perfect geluid dé sfeermaker voor uw evenement.
Geautomatiseerde verlichting, lasers, stroboscopen, LED spots, theaterspots en effect apparatuur bieden een krachtige ondersteuning bij optredens tijdens een live evenement. Bij outdoor evenementen worden alle spots voorzien van regenbescherming. Zo kan uw evenement door blijven gaan blij slecht weer zonder invloed op de uitwerking of kwaliteit.
Sikkelerus Light – Sound – Effects neemt de gehele productie in handen, zo zijn alle onderdelen licht, geluid, beeld en rigging perfect op elkaar afgestemd. Door middel van een 3D render bekijkt u vooraf het eindresultaat en wordt de render met de opdrachtgever besproken.

.

Staging en Rigging
Podium bestaat uit diverse losse delen die aan elkaar te koppelen zijn welke op verschillende hoogtes geplaatst kan worden. Door diverse delen te koppelen kan het podium oneindig groot worden gemaakt, zo zijn er zelfs ronde of driehoek vormige delen. Naast de podiumdelen beschikken we over een voorraad accessoires, denk hierbij aan: schik, – val railing, trappen, (rolstoel) ramps, tapijt en afrok.
Van losse delen tot een compleet design inclusief transport en op, – afbouw.

Naast podium beschikken wij over een ruim voorraad aan trussen en rigging materialen zoals takels, steels en klemmen. Truss en rigging is het hart voor het bevestigen van o.a. geluidsapparatuur, verlichting, LED-panelen, projectoren en decorstukken.
We maken gebruik van geavanceerde hijs- en heftechnieken, de beste middelen met een krachtberekening voor een veilig evenement.

.

Beeld en LED schermen
LED-schermen kunnen breed ingezet worden, zo zijn ze te gebruiken voor het sturen van bezoekers, weergeven van informatie, advertenties of visuals als decor element voor uw festival of evenement. Met de modulaire LED-panelen zijn de mogelijkheden eindeloos voor elk gewenste grootte. De schermen zijn zowel indoor als outdoor te gebruiken. Door de hoge pixeldichtheid kunnen haarscherpe beelden worden weergegeven.

.

Stroomvoorziening
Zonder stroom draait er geen volledig festival met licht, geluid en beeld. Maar denk bijvoorbeeld ook aan de (horeca)barren, foodtrucks, oplaadpunten, attracties ect.
Sikkelerus Light – Sound – Effects berekend de benodigde stroomcapaciteit voor uw evenement en maakt daarbij de juiste stroomplan en sluit dit voor u aan.
Door gebruik te maken van goed onderhouden en gekeurde stroomgageraten kunnen wij de stroomtoevoer waarborgen.
Samen met de plattegrond en het stroomplan bekijken we gelijk de aantal kabelgoten en bruggen zodat uw bezoekers geen struikelgevaar lopen.