Event techniek

Professionele oplossingen op het gebied van licht, geluid, beeld en beleving
Sikkelerus Light – Sound – Effects heeft alles in huis om uw evenement tot een unieke ervaring te maken. Wij faciliteren niet alleen de verhuur en verkoop van audiovisuele apparatuur, zo kunt u ook bij ons terecht voor volledige audiovisuele verzorging van uw project. Zo zetten wij graag onze jarenlange ervaring in om uw project tot groot succes te maken.
Onze technische mogelijkheden zijn eindeloos en ontwikkelen mee in de behoeftes van de klant. We laten alle factoren (licht, geluid en beeld) zo goed mogelijk op elkaar afstemmen en kijken samen met u naar de optimale inrichting van uw project. Op deze manier bieden we een totaaloplossing voor uw audiovisuele vraagstuk.

Het overbrengen van uw verhaal of optreden is voor ons belangrijk. Daarom zorgen wij altijd voor een helder geluid tijdens dat ene speciale moment. De kracht van Sikkelerus is om elk gelegenheid van het juiste geluid te voorzien. Voor een goede beleving is de juiste voorbereiding met een goed ontwerp van groot belang, onze technici denken graag met u mee en passen de benodigde technieken toe om uw evenement tot zijn recht te laten komen.
Uiteenlopend van volledige geluidssets tot aan losse mixers, zenders of speakers. Of laat uw complete productie door onze medewerkers verzorgen, wij nemen graag alle zorg uit uw handen.

Voor de juiste beleving voor uw evenement behoord de juiste verlichting. Door onze ruime assortiment aan lichtapparatuur en de expertise van onze medewerkers voorzien wij uw project van een advies op maat.
Onze streven: voor ieder evenement een passende oplossing, van ontwerpfase tot de uitvoering. Zo denken wij graag met u mee om de juiste sfeer neer te zetten en er een groot spektakel van te maken. Huur materiaal in of laat uw productie door ons verzorgen. Door gebruik te maken van 3D ontwerp software creƫren wij vooraf een beeld van het concept.

In de huidige visueel ingestelde samenleving is beeld voor uw evenement belangrijker dan ooit. Beeld is beleving!
Via beeld communiceert u interactief met uw gasten/bezoekers of zet u de juiste sfeer neer met een video oplossing. Door middel van projecties, LED-schermen of LCD schermen brengt u uw boodschap tot leven.

In/Outdoor Festivals
Sportevenementen
Congressen / Presentaties