Schuimparty’s

Sikkelerus is groot in schuimparty’s. Van een minikanon tot en met een mega schuimkanon kunt u bij ons terecht.
Inmiddels verhuren wij al weer 12 jaar schuimapparatuur en hebben wij een enorme knowhow opgebouwd met betrekking tot schuimparty’s.

Belangrijkste punt: als je het doet, doe het dan goed. De gasten die op uw aankondiging van een schuimparty afkomen weten dat ze nat worden, verwen ze dan ook met veel schuim. Dan wordt er tenminste goed over nagepraat. Indien u niet uw gehele zaak onder het schuim wilt hebben, maak dan een afgeschermde ruimte, maar houd deze wel goed vol met schuim! Beknibbelen op de kosten van vloeistof werkt uiteindelijk averechts; namelijk dat uw gasten teleurgesteld zijn over de hoeveelheid schuim. Schuimvloeistof is niet goedkoop, maar de kwaliteit is wel van belang.

Onze schuimvloeistof is PH neutraal, bacterieremmend en vooral belangrijk; niet irriterend bij verblijf erin. U kunt net zoveel vloeistof meekrijgen als u wilt, alleen aangebroken can’s rekent u af. De hoeveelheid schuimvloeistof die u gebruikt hangt af van een aantal factoren zoals temperatuur, hoeveelheid bezoekers, grote van de ruimte, waterdruk, binnen of buiten, etc.

Alle mogelijkheden op een rij zetten is teveel, bespreek daarom met onze schuimspecialist wat in uw geval het beste is, hij kan u ook een indicatie geven van de kosten.

Voor meer informatie van onze machine’s klik hier om naar onze aparte schuimparty website te gaan.
Offerte aanvragen of machine reserveren? klik hier om direct naar de boekingsformulier te gaan.

 

logo-schuimparty

 

 

Schuim1Schuim2Schuimparty.nl