Backline

SIKKELERUS Light – Sound – Effect BV verhuurd ook backline apparatuur welke eventueel ook te gebruiken zijn in onze studio oefenruimtes.
Naast dat het mogelijk is om de backline bij ons te huren voor jou optreden, is het ook mogelijk om backline apparatuur bij ons aan te schaffen.
Zo verkopen bij apparatuur van merken als: Marshall, Fishman, Ampeg, EBS, Hughes & Ketner, Dumlop, MXR en Way Huge

Benieuwd naar onze oefenruimtes? Bekijk dan snel onze andere website: Studio’s HHW

.

Gitaarversterkers

Versterkers:Omschrijving:Huurprijs per dag:
Marshall MG101FX€ 30,- Excl. BTW

Klik op de foto voor een volledige weergave
Klik op de foto voor een volledige weergave
De nieuwe Marshall MG101FX 1x12 gitaarcombo is de combo-versterker voor de serieuze speler. Perfect voor op het podium, voor thuis of zoals bij ons in een oefenruimte. De MG101FX 1x12 combo is krachtig en compact. Met de MG101FX lig je altijd een stap voor op gitaristen met een gewone versterker, omdat deze combo krachtig genoeg is om een zaal te vullen en klein genoeg om mee te brengen in de achterbak van je auto. De 100 watt MG101FX combo heeft 4 kanalen; Clean, Crunch, en 2 Overdrive kanalen en werkt in 2 modes, Preset en Manueel. De MG101FX combo heeft een externe speaker aansluiting, zodat je hem altijd op je favoriete 1x12, 2x12 of 4x12 ckast kan aansluitine voor nog meer power.
Fender Champion 100€ 30,- Excl. BTW

Klik op de foto voor een volledige weergave
De Fender Champion 100 Combo Gitaarversterker combineert een eenvoudige bediening met een krachtig vormgegeven toon en klassieke geluiden en is daarmee een veelzijdige oefen/stage combo versterker. Met een vermogen van 100 watt en speciaal ontworpen 2x12 inch speakers is de Fender Champion 100 een betaalbare en indrukwekkende solid state versterker die in staat is om een scala aan iconische en overdrive tonen te produceren. De Champion 100 beschikt ook over aux en Hoofdtelefoon aansluitingen, 7 ingebouwde effecten (met tap tempo), blackface clean channel, 5 amp model drive channel en 3 band EQ wat het ideaal maakt voor elk genre en elke speelstijl.
Fishman Loudbox Artist€ 25,- Excl. BTW

Klik op de foto voor een volledige weergave
De Loudbox Artist is een evolutie in de akoestische versterkers. Het maakt gebruik van de award-winnende ontwerp van de Loudbox 100, maar biedt meer vermogen en verbeterde functies in een ongelooflijk licht en draagbare versterker.
De Loudbox Artist heeft 120 watt ultra-schone, bi-amplified akoestisch vermogen, twee veelzijdige input kanalen met legendarische klank en feedback-fighting controls Fishman's, plus een nieuwe dual-effecten sectie maken van de nieuwe Loudbox Artist de ultieme draagbare akoestische instrument versterker voor de actieve muzikant.
Boss Katana 100/212 MKII€ 30,- Excl. BTW

Klik op de foto voor een volledige weergave
De Katana MkII tilt de veelgeprezen Katana gitaarversterkerserie naar een hoger niveau. Met een sterk uitgebreid kernplatform met meer sounds, meer effecten en meer functies. Alle vijf de amp-karakters bevatten nu variaties met een nieuwe sound: een verdubbeling van de klankopties. En de ingebouwde effectcategorieën zijn uitgebreid van drie naar vijf, waardoor er nog meer realtime processing beschikbaar is om uit te kiezen. Ook de gebruiksvriendelijkheid is opgevoerd. Met een power amp input voor modelers en multi-FX, een eenvoudige stereo-uitbreiding voor dubbele versterker-opstellingen, bijgewerkte editor-software en vele andere verbeteringen.
Sessionette:75€ 25,- Excl. BTW

Klik op de foto voor een volledige weergave
De Sessionette:75 zal bij u terugkomen met een toon die gemakkelijk kan concurreren met een van de grote klassieke buizenversterkers uit de jaren 60.
Luid genoeg voor grotere optredens, vette klassieke Amerikaanse toon, kanaalwisseling,
Celestion-luidspeakers en kleiner dan een Fender Blues Junior.

 

Basgitaarversterkers

Versterkers:Omschrijving:Huurprijs per dag:
Ampeg BA210v2€ 25,- Excl. BTW

Klik op de foto voor een volledige weergave
Ampeg's BA-210 2x10" Bass Combo brengt de klassieke Ampeg-klank en prestatiegerichte functionaliteit in een krachtig 450watt ontwerp, perfect voor repetities met een volwaardige band. De robuuste, draagbare versterker heeft een nieuwe 60-graden hoek waardoor je hem ook als monitor kan gebruiken. Hij is uitgerust met Ampeg's nagelnieuwe Bass Scrambler overdrive, flexibele tone shaping, en allerhande functies die deze krachtige 2x10" combo podiumklaar maken.
EBS Magni 500/210€ 25,- Excl. BTW

Klik op de foto voor een volledige weergave
De EBS Magni 500/210 Bass Combo versterker is geïnspireerd op het bekroonde Reidmar lichtgewicht versterkerontwerp, met de legendarische Soft Clip-technologie die de solide bodem op hogere volumes behoudt. De uitstekende analoge voorversterker biedt zeer effectieve filters en is uitgerust met het handige inkepingsfilter, om feedback te voorkomen die in sommige ruimtes kan ontstaan door bepaalde frequenties. Een 4-bands EQ stelt spelers in staat om gemakkelijk de perfecte klank en de draai van een draaiknop te bereiken.
Naast de perfecte basklank bevat de Magni 500 210 Bass Combo ook een ingebouwde compressor, een hoofdtelefoonuitgang, een gebalanceerde XLR-uitgang die u kunt gebruiken om uw versterker aan te sluiten op een PA-systeem of een opnameapparaat zonder de noodzaak van een externe DI-box. Tot slot beschikt de Magni 500 210 Bass Combo ook nog over een luidspeakeruitgang, die het mogelijk maakt een extra 8 ohm luidspeaker aan te sluiten voor extra impact, indien nodig.
EBS Classic Session 120€ 25,- Excl. BTW

Klik op de foto voor een volledige weergave
Na het wereldwijde succes van de kleinere EBS Session 60 Combo is het nu tijd voor de release van zijn grotere broer de EBS Session 120, een 120 Watt RMS tilt-back design bascombo. Het karakter is gebaseerd op de EBS Classic 450 versterker, natuurlijk wel iets verkleind en aangepast zodat hij perfect past bij de eigenschappen van de kast en de zorgvuldig gekozen speaker en tweeter van deze combo. EBS heeft alle kennis en ervaring van het ontwerpen van de allerbeste professionele basversterkers gebruikt, zodat jij de perfecte combinatie krijgt van een professionele klank en hoge kwaliteit.
De versterker heeft een 3-band equalizer, een klankkleur filter voor een 'mid-scooped' voorgevormd geluid, een gebalanceerde XLR-output, Aux-input met mix-in regelaar en een output voor je hoofdtelefoon. Alles in een mooie vintage tilt-back kast.
EBS Reidmar 750 +
EBS Evolution Neoline Pro 210 / 8Ohm
€ 75,- Excl. BTW

Klik op de foto voor een volledige weergave
Met de EBS Reidmar 750 presenteren de Zweedse basspecialisten een krachtig basregister met een eersteklas en veelzijdig geluid. Dankzij de "Soft-Clip Technologie" overtuigt de analoge voorversterker met een bijzonder warme en diepe klank, die via de "Character"-schakelaar en de 4-bands toonregeling met semi-parametrische middenluidsprekers nauwkeurig kan worden ingesteld. Daarnaast is de "Tube Emulation Stage" met "Drive"-regeling beschikbaar voor eersteklas bas-overdrives met authentiek buiskarakter, terwijl de geïntegreerde compressor de pieken in het niveau gladstrijkt zonder het geluidskarakter aan te tasten

De Evolution NeoLine Pro kasten kunnen enorm veel vermogen aan. Ze zitten vol met de laatste innovaties in speakerontwerp, voor bassisten die opzoek zijn naar uitzonderlijke geluidskwaliteit en kracht.
De derde generatie Neodymium speakers hebben superieure dynamiek en kracht over het gehele spectrum. Slechts 32 kg, maar toch een berg geluid.
Harley Benton HBW-150€ 20,- Excl. BTW

Klik op de foto voor een volledige weergave