Foto’s

Home » Foto's » Projecten

Berkhouse

Tijdens het gezelligste kermisborrel berkhout verzorgen wij de complete techniek.

Kermisborrel Berkhout

Kickboks Gala

Tijdens deze kickboks gala hebben wij de complete show verlichting verzorgd.

Kickboks Gala

Las Dalias - Hippy Market

Tijdens de Hippy Market in de Gashouder heeft Sikkelerus de complete techniek verzorgd. Zowel licht en geluid als elektra voorziening voor de kramen en foodtrucks.

Las Dalias - Hippy Market

Keune Color tour

In opdracht van Konings & Keune hebben wij de complete video en algemene verlichting mogen invullen bij de 3 daagse Keune Color Tour

Keune Color Tour 2014 (1)

Kermistent Oostzaan

Voor de kermis in Oostzaan heeft Sikkelerus.nl de feestent voorzien van een complete Trussbar. Ook een truss in de nok van de tent voorzien van diverse feestverlichting. Alle verlichting is LED. Ook een podium van 5x4 is geleverd aan de feesttent. Achter het podium ook een truss met diverse feest/disco verlichting wat uiteraard ook alleen LED betreft.

Kermis Oostzaan 2013

DEEN Melkunie Event

Tbv. de lancering van het "nieuwe'' MELKUNIE product bij deen. Heeft sikkelerus.nl de broekerveiling omgebouwd tot presentatiezaal. De zaal was voorzien van een sprekerssetje met 7 draadloze microfoons, een 42inch scherm en een 1.5x2 projectie scherm

Melkunie DEEN Event (1)

Feest op het plein met Peter Beense

Tbv het groote feest op het plein is Assendelft (de koppie bar) met oa. Judtih Peters, Zanger Arie, en Peter Beense heeft Sikkelerus.nl het podium voorzien van een grootte geluidset.

Peter Beense (01)

Alkmaar City-Run By Night

voor de organisatie Le Champion te Alkmaar, hebben wij de Alkmaar City-Run by night voorzien van een trussconstructie met licht en geluid.

City Run By Night (Alkmaar) 2013 (1)

Kermisborrel stichting Berkhouse

Voor de jaarlijks terugkerende kermisborrel van stichting Berkhouse hebben we dit feest voorzien van een complete geluidsset en lichtshow.

Kermisborrel Berkhout 2013

Koningsvaart 2013 (exclusief op het IJ)

Tijdens de officiƫle koningsvaart hebben wij 2 boten voorzien van een complete geluidsset en DJ Set. Deze boten waren erbij op het IJ tijdens de exclusieve koningsvaart.

Koningsvaart 2013

AH Pick-up point opening

Ten bate van de opening van het AH Pick-up point, hebben wij de bedrijfskantie voorzien van Pipe en drape en omgetoverd tot een lounch. Binnen en buiten hebben wij een geluidsetje en 2 42inch plasma tv`s geplaatst.

AH (1)

Opendag ROC Amsterdam

In opdracht van Ruad audiovisueel solutions te Diemen hebben we op de open dag van het ROC Amsterdam de school voorzien van 3 podia`s waarvan 1 met grote truss constructie en een complete doekenwand van 6 meter hoogte en een lengte van 20 meter.

0

van Gaal lounge AFAS stadion

De van Gaal lounge in het AFAS stadion hebben wij compleet omgetoverd tot een sfeervolle feest-lounge ten behoeve van een besloten feestje met een spetterend optreden van Leona.

0

Koninginnedag

Amersfoort, Buiten podium voor o.a. zanger Ernest

29042009309.jpg

Club VOL

Spanbroek, Moonlight evening.

18042009292.jpg

Wings of Support

Schiphol, Compleet A/V en feest verlichting

DSC02554.JPG